About

Avonturen Sparen met Kai

Dit is Kai! Kai woont samen met zijn ouders, zusje en oma in een klein dorpje aan zee genaamd Lamsterdammetje. Kai zijn lievelingshobby is jutten. Hij gaat dan met zijn jutmobiel naar het strand op zoek naar bijzondere schatten. Op een dag vindt hij een wel heel bijzondere schat! Ga je mee op avontuur?

zwart wit kinderboek prentenboek inkleuren kinderen
Our Story

Avonturen Sparen met Kai is een prentenboek geschreven en geïllustreerd door Studio Tosca. Studio Tosca is een beetje dwars. Een beetje rebels.

Daarom is dit prentenboek in zwart-wit. Alles in deze wereld wordt al voor ons voorgeschreven en ingekleurd en juist daarom mogen kinderen dit boek zelf kleur geven.

Het boek liever origineel houden? Download dan gratis de kleurplaten met de code uit het boek!

Stay curious, there’s so much more to discover

Studio Tosca is sinds 2019 het merk en bedrijf van Tosca Abrahams. Opgegroeid op een boerderij in Overijssel, maar verliefd geworden op (een) Terschelling(er). 

Studio Tosca is een beetje dwars. Een beetje rebels. Ze is illustrator, concept-designer en een oneindige ideeën-machine. Met Studio Tosca wil ze inspireren, verwonderen en uitdagen. Uitdagen om buiten de – én misschien wel binnen haar – lijnen te kleuren.

Meer weten (klik hier)?

Tosca abrahams

Schrijver, illustrator & uitgever

Winkelwagen