About

Avonturen Sparen – Opzoek naar de schat met Kai

Dit is Kai! Kai woont samen met zijn ouders, zusje en oma in een klein dorpje aan zee genaamd Lamsterdammetje. Kai zijn lievelingshobby is jutten. Hij gaat dan met zijn jutmobiel naar het strand opzoek naar bijzondere schatten. Op een dag vindt hij een wel heel bijzondere schat! Ga je mee op avontuur?

zwart wit voorleesboek 5 prentenboek kinderboek studio tosca fine line

Our Story

Over het boek

Avonturen Sparen – Opzoek naar de Schat met Kai gaat over het karakter Kai. Kai vindt op een dag flessenpost mét een schatkaart. Natuurlijk gaat hij opzoek naar de schat. De schat is echter niet wat je verwacht van een schat. En is de schat überhaupt het belangrijkste?

‘Avonturen Sparen – Opzoek naar de schat met Kai’ is een beetje dwars. Een beetje rebels. Kai wil laten zien dat het ook anders kan. Er wordt al zoveel voorgeschreven over hoe we dingen moeten doen. Er zijn al zoveel verwachtingen. Dit prentenboek mag je daarom zelf kleur geven (of niet).

Over Studio Tosca

‘Avonturen Sparen – Opzoek naar de schat met Kai’ is een prentenboek geschreven en geïllustreerd door Studio Tosca. Studio Tosca is illustrator, concept-designer en een oneindige ideeën-machine. Met Studio Tosca wil ze inspireren, verwonderen en uitdagen. Uitdagen om buiten de – én misschien wel binnen haar – lijnen te kleuren.

Meer weten? Klik hier!

Tosca abrahams

Schrijver, illustrator & uitgever

Winkelwagen