Betaling & verzending

Bij het plaatsen van een bestelling ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.  Deze lees je hier. 

BETALING

Betalingen in de webshop kunnen gedaan worden met iDEAL.

VERZENDKOSTEN

Verzendkosten zijn €4,50 (inclusief btw). Het boek wordt verzonden doormiddel van brievenbuspost. Liever verzending met track & trace of bestel je meerdere boeken tegelijkertijd? Dan zijn de verzendkosten €7,25 (inclusief btw).

VERZENDING & LEVERTIJD

De bestellingen worden zo snel mogelijk en uiterlijk binnen drie werkdagen, tenzij anders aangegeven op de post gedaan. Mocht je een bestelling nodig hebben voor een bepaalde datum, neem dan contact op via de mail. De bestellingen worden verzonden vanaf Terschelling en de verzendtijd is daarom soms (lees: meestal) langer dan normaal.

RETOURNEREN

Mocht je niet tevreden zijn met je bestelling, dan horen we dat graag. Neem binnen vier weken contact op en dan zoeken we samen naar een oplossing. Je stuurt het product in de originele staat terug en ontvangt een vervangend product. Verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor de koper. Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden!

WHOLESALE

‘Avonturen Sparen’ is een uitgave van Studio Tosca. Wil je ‘Avonturen Sparen’ verkopen in jouw winkel? Of meerdere boeken tegelijk kopen met korting? Wil je samenwerken of heb je een andere vraag? Neem dan contact op (klik hier).

Over ‘Avonturen Sparen’

‘Avonturen Sparen’ is een uitgave van Studio Tosca. Wil je ‘Avonturen Sparen’ verkopen in jouw winkel? Wil je samenwerken of heb je een andere vraag? Neem dan contact op via onderstaande knop!

Winkelwagen